Hivatásos képzések

Science of Diving - Búvárkodás tudománya

Science of Diving - Búvárkodás tudománya

A tanfolyam mélyreható és részletes információval szolgál a fizika, a fiziológia, a dekompressziós elmélet, a víz alatti környezet és a búvárfelszerelés témakörökben. Az SSI hivatásos búvár és némely Extended Range képzés kötelező eleme. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Science of Diving

Dive Guide

Dive Guide

Ez a képzés megadja számodra a szükséges ismereteket és tudást, hogy biztonságosan vezess minősített búvárokat, és egyben az első lépés egy izgalmas karrier, az SSI Hivatásos Búvár karrier, felé, anélkül, hogy egy teljes oktatói tanfolyamot el kellene végezned. Egy hivatásos Dive Guide már dolgozhat bármelyik SSI Búvárközpontban, sokféle környezetben és feltételek mellett vezethet minősített búvárokat. A képzés elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Dive Guide.

Divemaster

Divemaster

Az SSI Dive Guide program elvégzése után már csak az SSI Science of Diving program kell, hogy elérd ezt a szintet. Az SSI Divemaster szint nem csak egy lépés a hivatásos ranglétrán, hanem az első olyan szint amikor már egy SSI Open Water Instructor mellett hivatalosasn is segéddé válsz

Assistant Instructor - Segédoktató

Assistant Instructor - Segédoktató

Ez a képzés megadja számodra a szükséges ismereteket és tudást, hogy sikeresen elsajátíthasd az SSI Oktatói alapokat. Itt meg fogod tanulni az SSI Oktatási filozófiáját, hogyan segédkezz egy tanfolyam során és miként tarts saját tanfolyamrészeket vagy akár némelyik tanfolyam egészét. A program elvégzése után megkapd az SSI Assistant Instructor szintet, ami előfeltétele az SSI Open Water Instructori tanfolyamon való részvételhez is.

Open Water Instructor

Open Water Instructor

Ez a képzés megadja számodra a szükséges ismereteket és tudást, hogy sikeres SSI Oktató legyen belőled. Itt meg fogod tanulni az SSI Oktatási filozófiáját, hogyan tarts meg egy tanfolyamot. A program elvégzése után megkapd az SSI Open Water Instructor szintet, ami a legfontosabb és legfelelősségteljesebb pozíció a búváriparban, hiszen ezen a ponton történik a búvárok képzése. A megfelelő minőségű képzés azért fontos, mert egy jól lebonyolított tanfolyammal egy életre szóló élményt nyújt az oktató, így egy életre magabiztos, boldog és elkötelezett búvárokká válnak a tanulók.

Speciality Instructor

Speciality Instructor

Ez a képzés megadja számodra a szükséges ismereteket és tudást, hogy sikeres SSI Specialitás Oktató legyen belőled. Itt meg fogod tanulni, hogyan tarts meg egy specialitás szaktanfolyamot. A program elvégzése után megkapd az SSI Speciality Instructor szintet abból a specialitásból amelyiken részt vettél.