Specialitások

Advanced Adventurer - Kalandkereső

Advanced Adventurer - Kalandkereső

A képzés során lehetőséged van kiválasztani öt specialitást, amelyekből 1-1 merülést hajtasz végre anélkül, hogy az egész specialitást elvégeznéd. Ha nem vagy biztos a következő lépésedet illetően, akkor ez a legjobb választás, hogy fejleszd az ismereteidet, több tapasztalatra tegyél szert, és hogy kiválaszd, mely specialitások érdekelnek. Amennyiben a specialitásokat el is végzed, a képzés során elvégzett merülés beleszámít a specialitás merüléseibe. A képzés elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Advanced Adventurer.

EAN - Dúsított Levegős Specialitás

EAN - Dúsított Levegős Specialitás

A képzés során elsajátítod, milyen ismeretek szükségesek a biztonságos, maximum 40% oxigént tartalmazó, EAN Nitrox gázkeverékkel történő merülések megtervezéséhez és végrehajtásához. Az EAN Nitrox használata a levegővel szemben, hosszabb dekompressziómentes határétéket és rövidebb felszíni időt, ezáltal nagyobb biztonságot érhetsz el. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Enriched Air Nitrox 32% vagy 40%.

Szárazruhás specialitás

Szárazruhás specialitás

Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen merülj szárazruhában. Megtanulod, mire van szükség a szárazruhás merülésekhez, hogyan használd a felszerelésed, milyen előnyei vannak, és hogyan kezeld az esetleges vészhelyzeteket. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Dry Suit Diving.

Full Face Maszk Specialitás

Full Face Maszk Specialitás

A képzés során elsajátítod, milyen ismeretek szükségesek a biztonságos Full face (teljes arcmaszkor merülések megtervezéséhez és végrehajtásához. Szabadidős búvárkodáshoz lett tervezve, víz alatti oktatáshoz, idegenvezetéshez, kifejezetten könnyen teszi lehetővé a kommunikációt a merülés során. Nincs többé párás maszk, se légszomj, se kiszáradt torok, se gond a csak szájon légzéssel, nincs többé kieső reduktor és a maszkürítés is a múlté lesz hiszen minden egyben van az arcunk előtt 6 pánttal rögzítve. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Full Face Mask Diving.

Sidemount Diving - Oldalkészülékes merülés

Sidemount Diving - Oldalkészülékes merülés

Sidemount Diving már régóta bevett gyakorlat a roncs és barlangi búvárok körében. Manapság már egyre több szabadidős búvár is felfedezi az előnyeit. A könnyebb mozgás, mivel nincs a háton egy nehéz palack, a lebegőképesség teljesen új érzése a stílus csábító előnyei közé tartozik. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Recreational Sidemount Diving.