Kezdő tanfolyamok

OWD - Kezdő Nyílt vízi búvárvizsga

OWD - Kezdő Nyílt vízi búvárvizsga

SSI OWD tanfolyam - Itt kezdődik a búvárkodás. Ez a világszeret elismert minősítő program az életen át tartó búvárkaland elkezdésének legjobb módja. Személyre szabott oktatás, és gyakorlati képzés során tehetsz szert azokra az ismeretekre és tapasztalatra, amely a magabiztos búvárrá váláshoz szükséges. A képzés teljesítése és sikeres vizsga után az alábbi minősítésre lehet szert tenni: SSI Open Water Diver.

Try SCUBA - próbamerülés

Try SCUBA - próbamerülés

Az SSI Try Scuba és a Try Scuba Diving a bevezetés a víz alatti világba. Mindkét belépő-szintű képzés során átélheted a víz alatti érzést, akár medencében, akár nyílt vízben merülsz anélkül, hogy elköteleznéd magad. A program végén megkapod az SSI Try Scuba vagy SSI Try Scuba Diving minősítő kártyát.

Basic Diver

Basic Diver

Ez a program lehetőséget nyújt a víz alatti világ megtapasztalására védett vízben és nyílt vízben - anélkül, hogy elkötelezné magát egy hosszabb tanfolyami program mellett. Ha a Basic Diver program befejezésétől számított hat hónapon belül úgy dönt, hogy Open Water Diver-ré kíván válni, akkor az első nyíltvízi merülés beszámítható a tanfolyam során az első merülésbe.

Scuba Diver

Scuba Diver

A tanfolyam azok számára készült, akiknek nincs elég idejük egy Open Water Diver képzést elvégezni. A képzés biztosítja azokat az ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy hivatásos búvár vezetésével, biztonságosan hajts végre nyílt vízi merüléseket. A végén megkapod az SSI Scuba Diver minősítést. Kiegészítő képzés elvégzésével, SSI Open Water Diver szintre minősíthető.