Képzési Elismerések

Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water Diver

Az SSI Advanced Open Water Diver a következő szint az SSI Master Diver felé vezető úton. A digitális csomag négy SSI specialitást tartalmaz. Végezz el négy SSI specialitást, és rendelkezz minimum 24 naplózott merüléssel, így a specialitás kártyák mellé automatikusan megkapod az SSI Advanced Open Water Diver minősítést.

Master Diver

Master Diver

Az igen keresett SSI Master Diver az utolsó minősítés, ami a szabadidős búvárkodásban elérhető. Az SSI Master Diver digitális képzési csomag öt SSI specialitásból áll, amelyből az egyik az SSI Diver Stress and Rescue. Végezz el öt SSI specialitást, és rendelkezz minimum 50 naplózott merüléssel, így a specialitás kártyák mellé automatikusan megkapod az SSI Master Diver minősítést.

Specialty Diver

Specialty Diver

Az SSI Specialty Diver az első lépés az SSI Master Diver felé vezető úton, és amint megvan az Open Water Diver minősítés, már el is kezdheted. Végezz el kettő bármilyen SSI specialitást, és rendelkezz legalább 12 naplózott merüléssel, hogy a két specialitás kártya mellé, ingyen megkaphasd az SSI Speciality Diver minősítést.