Búvártanfolyamok

OWD - Kezdő Nyílt vízi búvárvizsga

OWD - Kezdő Nyílt vízi búvárvizsga

SSI OWD tanfolyam - Itt kezdődik a búvárkodás. Ez a világszeret elismert minősítő program az életen át tartó búvárkaland elkezdésének legjobb módja. Személyre szabott oktatás, és gyakorlati képzés során tehetsz szert azokra az ismeretekre és tapasztalatra, amely a magabiztos búvárrá váláshoz szükséges. A képzés teljesítése és sikeres vizsga után az alábbi minősítésre lehet szert tenni: SSI Open Water Diver.

Scuba Diver

Scuba Diver

A tanfolyam azok számára készült, akiknek nincs elég idejük egy Open Water Diver képzést elvégezni. A képzés biztosítja azokat az ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy hivatásos búvár vezetésével, biztonságosan hajts végre nyílt vízi merüléseket. A végén megkapod az SSI Scuba Diver minősítést. Kiegészítő képzés elvégzésével, SSI Open Water Diver szintre minősíthető.

Basic Diver

Basic Diver

Ez a program lehetőséget nyújt a víz alatti világ megtapasztalására védett vízben és nyílt vízben - anélkül, hogy elkötelezné magát egy hosszabb tanfolyami program mellett. Ha a Basic Diver program befejezésétől számított hat hónapon belül úgy dönt, hogy Open Water Diver-ré kíván válni, akkor az első nyíltvízi merülés beszámítható a tanfolyam során az első merülésbe.

Try SCUBA - próbamerülés

Try SCUBA - próbamerülés

Az SSI Try Scuba és a Try Scuba Diving a bevezetés a víz alatti világba. Mindkét belépő-szintű képzés során átélheted a víz alatti érzést, akár medencében, akár nyílt vízben merülsz anélkül, hogy elköteleznéd magad. A program végén megkapod az SSI Try Scuba vagy SSI Try Scuba Diving minősítő kártyát.

Advanced Adventurer - Kalandkereső

Advanced Adventurer - Kalandkereső

A képzés során lehetőséged van kiválasztani öt specialitást, amelyekből 1-1 merülést hajtasz végre anélkül, hogy az egész specialitást elvégeznéd. Ha nem vagy biztos a következő lépésedet illetően, akkor ez a legjobb választás, hogy fejleszd az ismereteidet, több tapasztalatra tegyél szert, és hogy kiválaszd, mely specialitások érdekelnek. Amennyiben a specialitásokat el is végzed, a képzés során elvégzett merülés beleszámít a specialitás merüléseibe. A képzés elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Advanced Adventurer.

Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water Diver

Az SSI Advanced Open Water Diver a következő szint az SSI Master Diver felé vezető úton. A digitális csomag négy SSI specialitást tartalmaz. Végezz el négy SSI specialitást, és rendelkezz minimum 24 naplózott merüléssel, így a specialitás kártyák mellé automatikusan megkapod az SSI Advanced Open Water Diver minősítést.

Master Diver

Master Diver

Az igen keresett SSI Master Diver az utolsó minősítés, ami a szabadidős búvárkodásban elérhető. Az SSI Master Diver digitális képzési csomag öt SSI specialitásból áll, amelyből az egyik az SSI Diver Stress and Rescue. Végezz el öt SSI specialitást, és rendelkezz minimum 50 naplózott merüléssel, így a specialitás kártyák mellé automatikusan megkapod az SSI Master Diver minősítést.

Specialty Diver

Specialty Diver

Az SSI Specialty Diver az első lépés az SSI Master Diver felé vezető úton, és amint megvan az Open Water Diver minősítés, már el is kezdheted. Végezz el kettő bármilyen SSI specialitást, és rendelkezz legalább 12 naplózott merüléssel, hogy a két specialitás kártya mellé, ingyen megkaphasd az SSI Speciality Diver minősítést.

EAN - Dúsított Levegős Specialitás

EAN - Dúsított Levegős Specialitás

A képzés során elsajátítod, milyen ismeretek szükségesek a biztonságos, maximum 40% oxigént tartalmazó, EAN Nitrox gázkeverékkel történő merülések megtervezéséhez és végrehajtásához. Az EAN Nitrox használata a levegővel szemben, hosszabb dekompressziómentes határétéket és rövidebb felszíni időt, ezáltal nagyobb biztonságot érhetsz el. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Enriched Air Nitrox 32% vagy 40%.

Szárazruhás specialitás

Szárazruhás specialitás

Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen merülj szárazruhában. Megtanulod, mire van szükség a szárazruhás merülésekhez, hogyan használd a felszerelésed, milyen előnyei vannak, és hogyan kezeld az esetleges vészhelyzeteket. A specialitás elvégzésével megszerezhető minősítés: SSI Dry Suit Diving.